KuraSamograjkaa 0 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Siema! Da radę zrobić jakoś, aby wysyłało losowo wybraną wiadomość przez broadcasta? Próbowałem już: broadcast "test1" or "test2" or "test3" i to niestety nie działa. Jakieś pomysły? Rozwiązania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 (edytowane) 28 minut temu, KuraSamograjkaa napisał: Siema! Da radę zrobić jakoś, aby wysyłało losowo wybraną wiadomość przez broadcasta? Próbowałem już: broadcast "test1" or "test2" or "test3" i to niestety nie działa. Jakieś pomysły? Rozwiązania? Proszę, daję mały przykład. set {_r} to random integer between 1 and 3 if {_r} is 1: broadcast "1" else if {_r} is 2: broadcast "2" else if {_r} is 3: broadcast "3" Edytowane 24 listopada 2020 przez Kormic KuraSamograjkaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KuraSamograjkaa 0
Siema!
Da radę zrobić jakoś, aby wysyłało losowo wybraną wiadomość przez broadcasta? Próbowałem już:
broadcast "test1" or "test2" or "test3" i to niestety nie działa.
Jakieś pomysły? Rozwiązania?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi