Skocz do zawartości
  • 0

Uprawnienia gildyjne

ManiakTeam1339

Pytanie

Napisze mi ktoś uprawnienia gildyjne ?
Po wpisaniu /panel wyswietla mi sie liczba osob w gildii, i po kliknieciu w glowke gracza ktory jest w gildii otwiera sie menu uprawnien w ktorym moge nadac uprawnienia i zabrać.

Uprawnienia jakie bym chciał żeby tam były: stawianie wody/lawy, stawianie blokow, stawianie tnt [ osobno te upr ] uprawnienia do niszczenia blokow, niszczenie obsydianu, teleportowanie kogos na baze, uprawnienia do otwierania skarbca, uprawnienia do zapraszania innych do gildii, do otwierania skrzynek, otwierania piecykow, zmienianie pvp true , pvp false. 

FUNNYGUILDS jak coś.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
10 minut temu, jhgggg napisał:

ehh panele z executowaniem komend jest mozliwe ale zeby zrobic uprawnienia musisz zrobic najpewniej jakies zmienne dla graczy

No i powiedz mi, na co zleceniodawcy takie pisanie? Takie od rzeczy, na nic się to nie przyda.

40 minut temu, ManiakTeam1339 napisał:

Da się, bo były takie projekty tylko ja chce trochę więcej funkcji żeby było. 

Mam pytanie co do zlecenia. Czy FunnyGuilds posiada jakiś wbudowany system permisji gildyjnych? Mam na myśli, że jakiś gracz może niszczyć bloki, jakiś nie może itp.

• 0
9 godzin temu, Kormic napisał:

No i powiedz mi, na co zleceniodawcy takie pisanie? Takie od rzeczy, na nic się to nie przyda.

Mam pytanie co do zlecenia. Czy FunnyGuilds posiada jakiś wbudowany system permisji gildyjnych? Mam na myśli, że jakiś gracz może niszczyć bloki, jakiś nie może itp.

funnyguilds nie ma bezpośrednio takich permisji, wszelkie addony trzeba dopisać własnoręcznie.