Nayan 2 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Dobry wieczór, Czy ma ktoś pojęcie czemu nie działają mi particle w najprostszym skrypcie? command /particles: trigger: spawn 10 of particle angry villager:1 offset by 0.5, 1, 0.5 at player Mam najnowsze SkQuery i Skript (na wersję mc 1.16.4). Po przeładowaniu wyskakuje mi, że "Can't understand this condition/effect:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 skQuery w "nowszych" wersjach nie ma już tego efektu, pewnie dlatego bo jest to w samym skripcie. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nayan 2 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 1 minutę temu, xAxee napisał: skQuery w "nowszych" wersjach nie ma już tego efektu, pewnie dlatego bo jest to w samym skripcie. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dzięki. W sumie nigdy nie zajrzałem na tę stronę, a widzę wiele przydatnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 W kodzie który podałeś masz źle zrobione wcięcia, pamiętaj że po każdym evencie, loopie, else, if(...) (po prostu tam gdzie jest dwukropek na końcu) musisz dać jedno wcięcie więcej w kolejnej linijce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nayan 2
Dobry wieczór,
Czy ma ktoś pojęcie czemu nie działają mi particle w najprostszym skrypcie?
Mam najnowsze SkQuery i Skript (na wersję mc 1.16.4). Po przeładowaniu wyskakuje mi, że "Can't understand this condition/effect:"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi