Usunięty#17393 1 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Witam! Napisałem sobie nawet spoko sktypt na NPC ale mam mały problem Ogólnie włączyłem "spawn-monster" w konfiguracji serwera i teraz działa spawn villagera Ale mam takie pytanie: Czy da się zrobić tak: - Aby głod spadał - Abym mógł moba spawnić np. za pomocą jajka (ALE ŻEBY SIĘ SAME NIE SPAWNIŁY! W jaskini itp) Czy dało by radę zrobić takie coś? Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 1 minutę temu, Szymon22432 napisał: Czy dało by radę zrobić takie coś? Daję małe przykłady co do twoich pytań. every 1 minute: loop all players: remove 1 from loop-player's food level on spawn: if "%spawn reason%" is "natural": cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#17393 1 Opublikowano 3 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Rozwiązane. Dzięki za pomoc Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#17393 1
Witam!
Napisałem sobie nawet spoko sktypt na NPC ale mam mały problem
Ogólnie włączyłem "spawn-monster" w konfiguracji serwera i teraz działa spawn villagera
Ale mam takie pytanie:
Czy da się zrobić tak:
- Aby głod spadał
- Abym mógł moba spawnić np. za pomocą jajka (ALE ŻEBY SIĘ SAME NIE SPAWNIŁY! W jaskini itp)
Czy dało by radę zrobić takie coś?
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi