RediQ 3 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 to znowu ja :-: da sie zrobic tak ze po tepnieciu na jakis inny swiat, gdzie gracz juz gral, zeby ta osobe tepnelo w ostatnie miejsce w swiecie gdzie byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Teraz, RediQ napisał: to znowu ja :-: da sie zrobic tak ze po tepnieciu na jakis inny swiat, gdzie gracz juz gral, zeby ta osobe tepnelo w ostatnie miejsce w swiecie gdzie byl? Przecież to nie ma sensu. Gdy przenosisz się na inny świat, to jesteś przenoszony z miejsca, w którym ostatnio byłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
to znowu ja :-:
da sie zrobic tak ze po tepnieciu na jakis inny swiat, gdzie gracz juz gral, zeby ta osobe tepnelo w ostatnie miejsce w swiecie gdzie byl?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi