zynio 0 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Witam poszukuję programisty potrafi napisać clienta minecraft coś typu blazingpack. Poszukuje osoby która ma chęć robienia go ze mną i współpracy a nie tylko zarobienia. Ja mogę ogarnąć administracje promocję clienta oraz domenę i hosting www. Prosiłbym o kontakt na discordzie Menelowe+#1855. Mam wiele świetnych pomysłów które będą innowacyjne dla naszego polskiego community i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 534 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Pisałeś do mojego znajomego i z twojej wypowiedzi wnioskuje iż szukasz osła który zrobi paczkę antycheat za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountingDogs 131 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi