Harnaś_mocne 0 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Jeśli ktoś może to niech napisze mi skrypt na to aby jak ktoś wejdzie na serwer. Za pierwszym razem gdy wchodzi na serwer tylko wtedy ma być ta komenda, niech ta komenda bedzie wpisana w konsole /admindzialki dajdzialke 50 50 (nick gracza który wchodzi na serwer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 4 minuty temu, Harnaś_mocne napisał: Jeśli ktoś może to niech napisze mi skrypt na to aby jak ktoś wejdzie na serwer. Za pierwszym razem gdy wchodzi na serwer tylko wtedy ma być ta komenda, niech ta komenda bedzie wpisana w konsole /admindzialki dajdzialke 50 50 (nick gracza który wchodzi na serwer) Proszę. Jeżeli komenda nie zadziała, w linijce nr 2 spróbuj na początku komendy dać ukośnik. on first join: execute console command "admindzialki dajdzialke 50 50 %player%" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Harnaś_mocne 0
Jeśli ktoś może to niech napisze mi skrypt na to aby jak ktoś wejdzie na serwer.
Za pierwszym razem gdy wchodzi na serwer tylko wtedy ma być ta komenda, niech ta komenda bedzie wpisana w konsole
/admindzialki dajdzialke 50 50 (nick gracza który wchodzi na serwer)
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi