makuwka 0 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Cześć, jestem początkującym skrypterem i starałem się napisać skypt na TNT, który polegałby na tym, że TNT można stawiać tylko poniżej 50poziomu. Mam problem z tym, aby skrypt sprawdził lokalizacje bloku i jeśli wysokość Y będzie większa niż 49 aby tnt wracało do ekwipunku gracza. Pomógłby mi ktoś 0:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Teraz, makuwka napisał: Cześć, jestem początkującym skrypterem i starałem się napisać skypt na TNT, który polegałby na tym, że TNT można stawiać tylko poniżej 50poziomu. Mam problem z tym, aby skrypt sprawdził lokalizacje bloku i jeśli wysokość Y będzie większa niż 49 aby tnt wracało do ekwipunku gracza. Pomógłby mi ktoś 0:) Proszę. Na przyszłość pamiętaj, że zlecenia umieszcza się w dziale "Zlecenia". on place of tnt: y-loc of event-block > 49 cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
makuwka 0
Cześć, jestem początkującym skrypterem i starałem się napisać skypt na TNT, który polegałby na tym, że TNT można stawiać tylko poniżej 50poziomu.
Mam problem z tym, aby skrypt sprawdził lokalizacje bloku i jeśli wysokość Y będzie większa niż 49 aby tnt wracało do ekwipunku gracza.
Pomógłby mi ktoś 0:)
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi