Brax 0 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Witajcie. Mam problem z tym, że chciałbym aktualizować tabliczki podane w tablicy {tabliczka::*} co sekundę. Problem jest w tym, że przy loopowaniu {tabliczka::*} i pobieraniu loop-value nie aktualizuje linijek jak podano. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Teraz, Brax napisał: Witajcie. Mam problem z tym, że chciałbym aktualizować tabliczki podane w tablicy {tabliczka::*} co sekundę. Problem jest w tym, że przy loopowaniu {tabliczka::*} i pobieraniu loop-value nie aktualizuje linijek jak podano. Pozdrawiam Co jest zawarte w liście {tabliczka::*}? Lokalizacje tabliczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brax 0 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Co jest zawarte w liście {tabliczka::*}? Lokalizacje tabliczek? Przy tworzeniu tabliczki jeżeli jest odpowiednia forma to ustawia {tabliczka::%event-block%} to line 3 (potrzebne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brax 0 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Już sobie poradziłem Do zamknięcia poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Brax 0
Witajcie. Mam problem z tym, że chciałbym aktualizować tabliczki podane w tablicy {tabliczka::*} co sekundę. Problem jest w tym, że przy loopowaniu {tabliczka::*} i pobieraniu loop-value nie aktualizuje linijek jak podano. Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi