Siemka od jakiegś czasu robie skrypty oraz paczkę pluginów i skryptów serwerza km problem w tym że mam taki skrypt:v
variables:
{safeloce} = 100
command /radiation safe [<text>]:
trigger:
set {safeloce} to arg-1
set {srodekr} to location of player
on any move:
if distance between the player and location of {srodekr} is bigger than %{safeloce}%:
create bossbar titled "&cRadiacja" and id "radiacja" for player with progress 100 with colors red
if distance between the player and location of {srodekr} is smaller than {safeloce}:
remove bossbar "radiacja"
command /*diacjadel:
trigger:
remove bossbar "radiacja"
command /XDDDD:
trigger:
send "%{safeloce}%" to player
command /Srod:
trigger:
send "%{srodekr}%" to player
problm w tym ze skrypt ten nie dzialka na zmienna {safeloce} chodi o to ze nie wyswietla bledow tylko nie potrafi uruchomic, probowalem juz wszystkiego prosze pomocy za niedlugo sewrer robie a tylko tego mi brakuje
Pytanie
KalinesiakoYT 0
Siemka od jakiegś czasu robie skrypty oraz paczkę pluginów i skryptów serwerza km problem w tym że mam taki skrypt:v
problm w tym ze skrypt ten nie dzialka na zmienna {safeloce} chodi o to ze nie wyswietla bledow tylko nie potrafi uruchomic, probowalem juz wszystkiego prosze pomocy za niedlugo sewrer robie a tylko tego mi brakuje
Edytowane przez xNightPower_Umieszczam kod w code.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi