Nefiu 2 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Witam mam pytanko, jak zarobić żeby kurczak zrespiony komędą /ex-spawn kurczak był wrogo nastawiony do gracza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 5 minut temu, Nefiu napisał: Witam mam pytanko, jak zarobić żeby kurczak zrespiony komędą /ex-spawn kurczak był wrogo nastawiony do gracza ?? Musiałbyś kurczakowi zaimplementować AI jakiegoś wrogiego moba, np. zombie. Bez tego niewiele zrobisz. Możesz co prawda na wersjach 1.9+ zrobić tak, aby zombie ujeżdżał kurczaka i uczynić go niewidzialnym (spowoduje to, że kurczak będzie podążał za graczami i villagerami), ale i tak ten kurczak nie będzie bił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nefiu 2 Opublikowano 18 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 15 minut temu, Kormic napisał: Musiałbyś kurczakowi zaimplementować AI jakiegoś wrogiego moba, np. zombie. Bez tego niewiele zrobisz. Możesz co prawda na wersjach 1.9+ zrobić tak, aby zombie ujeżdżał kurczaka i uczynić go niewidzialnym (spowoduje to, że kurczak będzie podążał za graczami i villagerami), ale i tak ten kurczak nie będzie bił. czyli się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Teraz, Nefiu napisał: czyli się nie da... W skrócie masz rację. Dokładniej to w natywnym Skript'cie tego nie zrobisz. Być może jednak istnieje jakiś specjalnie przystosowany do tego dodatek, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nefiu 2
Witam mam pytanko,
jak zarobić żeby kurczak zrespiony komędą /ex-spawn kurczak był wrogo nastawiony do gracza ??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi