Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Użytkownik @rykker dodał nowy wniosek: Przywrócenie itemków Witam zgłaszam wniosek o przywrócenie przedmiotów dla gracza rykker_ z dnia 16.11.2020 ok. godziny 19:40, ponieważ zginąłem przez fantomy podczas gdy próbowałem się zalogować do gry, w tamtym momencie miałem czasem do 10k pingu i nic nie mogłem zrobić. Oczekiwałem na lagu na serwerze gdy wszystko się "uspokoji" jednak gdy opuściłem na chwile serwer i znów dołączyłem okazało się, że nie żyje nie mając świadomości, że wcześniej biły mnie takowe fantomy. Na discordzie również przed tym zdarzeniem pytałem się Libtera dlaczego mam taki wysoki ping na serwerze, a na innych nie. Jeszcze potem gdy się zapytałem libtera czy przywróci mi przedmioty powiedział, że to moje przedmioty są, mój internet, i że zostałem tylko zaproszony, a nie jestem graczem. Prosze o poparcie mojego wniosku. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. GnomMISTRZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Zwrot przedmiotów stworzyłby groźny precedens - każdy może powiedzieć, że miał laga, a ja nie jestem nawet w stanie zweryfikować jakie przedmioty miał w chwili śmierci i co się dalej z nimi stało. Tak długo jak nie jest to ewidentny błąd serwera albo problem dotyczący wszystkich lub przynajmniej większości graczy - nie widzę żadnych przesłanek do zwrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 17 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone rykker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi