q1zZ_ 0 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Napisał by mi ktoś skrypt na powiększanie promienia efektu z beacona?, Chodzi o coś takiego że np trzeba się patrzeć na beacona i wpisać komendę /beacon <dystans> i wtedy zwiększa się promień efektu beacona na podany w argumencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Teraz, q1zZ_ napisał: Napisał by mi ktoś skrypt na powiększanie promienia efektu z beacona?, Chodzi o coś takiego że np trzeba się patrzeć na beacona i wpisać komendę /beacon <dystans> i wtedy zwiększa się promień efektu beacona na podany w argumencie Szczerze jedynym sposobem w Skript'cie jest żmudne nasłuchiwanie do 'on inventory click', sprawdzanie czy gracz umieścił item w beaconie, a następnie dodawanie do jakiejś listy i zapętlanie jej. Niestety, ale mechanika beaconów jest zakopana w kodzie gry i niedostępna z poziomu pluginu poprzez API. Można by ewenutalnie pokombinować z NMS'ami, całkiem prawdopodobne, że coś tam by się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Napisał by mi ktoś skrypt na powiększanie promienia efektu z beacona?, Chodzi o coś takiego że np trzeba się patrzeć na beacona i wpisać komendę /beacon <dystans> i wtedy zwiększa się promień efektu beacona na podany w argumencie
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi