Fejmintv 8 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 Witam mam taki problem Chcialbym sie dowiedziec jak zrobic takie cos ze zaznacza sie teren tak jak w world guard lub world edit. Cos takiego jak tworzenie terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 Witam mam taki problemChcialbym sie dowiedziec jak zrobic takie cos ze zaznacza sie teren tak jak w world guard lub world edit. Cos takiego jak tworzenie terenu Chcesz całkowicie korzystać ze skript ? Czy tylko pare rzeczy a reszta z we ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fejmintv 8 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 Chcesz całkowicie korzystać ze skript ? Czy tylko pare rzeczy a reszta z we ? Chce tylko zaznaczanie terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2014 Na jakims angielskim forum czytalem o efekcie select region "region" ale to raczej nie zadziała, zawsze mozesz uzyc execute player command "rg select regoon" [~] Wyklikane z Tapatalk. [~] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fejmintv 8
Witam mam taki problem
Chcialbym sie dowiedziec jak zrobic takie cos ze zaznacza sie teren tak jak w world guard lub world edit. Cos takiego jak tworzenie terenu
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi