maxcom1 111 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) Hej! Ostatnio nie mam za bardzo co robić, krótko mówiąc mi się trochę nudzi . Przychodzę z "ofertą" zaprogramowania dla ciebie jakiejś wtyczki do minecrafta (bukkit i jego forki) za darmo. Oczywiście nie będę za darmo pisał jakichś bardziej zaawansowanych wtyczek . Co należy zrobić? Jeśli chcesz abym napisał dla ciebie wtyczkę, zgłoś się do mnie na discordzie (zalecane) lub w wiadomości prywatnej tu na forum. Wiadomość musi zawierać: Wersję silnika Twoje wymagania Szczegóły dotyczące działania wtyczki Oczywiście jeśli napiszesz do mnie "chcę plugin na własne wiadomości przy wejściu" (przykład), najprawdopodobniej nic nie zrobię nie znając szczegółów takich jak jakie te wiadomości mają być. Uwaga! Aktualnie nieaktualne! Edytowane 15 kwietnia 2021 przez maxcom1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 536 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 portfolio? Może i darmowe ale jak mają być słabo napisane to lepiej zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 111 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 (edytowane) 1 minutę temu, kerpson napisał: portfolio? Może i darmowe ale jak mają być słabo napisane to lepiej zapłacić Explock został przepisany jeżeli o tym mówisz (jest teraz zoptymalizowany). Portfolio nie dodaje bo nie mam z czego Edytowane 13 listopada 2020 przez maxcom1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 536 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 No szału z tym kodem to nie ma, ale no cóż powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 111 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 1 minutę temu, kerpson napisał: No szału z tym kodem to nie ma, ale no cóż powodzenia Jeśli masz jakieś sugestie to możesz się nimi podzielić. Od pluginu który ma blokować eksplozje (i kilka rzeczy z nimi związanymi) nie można oczekiwać jakichś super hiper nie wiadomo jakich dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi