Skocz do zawartości
  • 0

Pytanie odnosnie pasku smoka

SkrytyZiomus

Pytanie

Czesc, mam skrypt z takim kodem:

command /pasek [<text>]:
	trigger:
		if arg 1 is not set:
			send "a wiadomosc?"
			stop
		if arg 1 is set:
			set {bossbar} to 100
			loop all players:
				loop 99 times:
					wait 1 tick
					display "%colored arg 1%" on bossbar with {bossbar} percent for loop-player
					remove 1 from {bossbar}
				clear {bossbar}

tylko ze problem jest taki iz alez gdy konczy sie pasek smoka to zostaje na powiedzmy 3procentach i przez 3sekundy nie chce zniknac, a chcialbym by odrazu znikal:/ Macie moze jakis prosty plugin na pasek smoka ktory bedzie lepszy niz skrypt?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
5 minut temu, P4vl0vskyyy napisał:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Tak patrze to niby gites ale da sie zrobic ze napisze /paseksmoka dupa123 i bedzie na pasku to czy jak to dziala bo chyba to jest na config tylko i stala wiadomosc;/

• 0
2 minuty temu, SkrytyZiomus napisał:

Tak patrze to niby gites ale da sie zrobic ze napisze /paseksmoka dupa123 i bedzie na pasku to czy jak to dziala bo chyba to jest na config tylko i stala wiadomosc;/

to w takim razie ten może być odpowiedni: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

• 0
Teraz, P4vl0vskyyy napisał:

to w takim razie ten może być odpowiedni: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Przecież ten plugin jest na wersję 1.7.4. Co prawda można spróbować, ale jest mała szansa na to, że zadziała.

14 minut temu, SkrytyZiomus napisał:

tylko ze problem jest taki iz alez gdy konczy sie pasek smoka to zostaje na powiedzmy 3procentach i przez 3sekundy nie chce zniknac, a chcialbym by odrazu znikal:/ Macie moze jakis prosty plugin na pasek smoka ktory bedzie lepszy niz skrypt?

Dlatego nie znika, gdyż nie czyścisz tego bossbara. Mimo wszystko szkoda, że u ciebie mój skrypt nie zadziałał, bo jestem pewien, że działa prawidłowo (testowałem go).