Majster3 0 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Siemka Założyłem prostą stronę internetową postawioną na wordpressie i chciałbym dodać do niej chat z serwera minecraft. Nigdzie nie mogę znaleźć żadnego poradniki. Mógłby mnie ktoś naprowadzić jak to mogę zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 LeviBoyPL 159 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Piszesz sobie skrypt bądź plugin wpisujący zawartość wiadomości do pliku/bazy danych/czegokolwiek. Mając taki plik po prostu go echujesz phpem w wordpressie. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Majster3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majster3 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 15 godzin temu, LeviBoyPL napisał: Piszesz sobie skrypt bądź plugin wpisujący zawartość wiadomości do pliku/bazy danych/czegokolwiek. Mając taki plik po prostu go echujesz phpem w wordpressie. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Majster3 0
Siemka
Założyłem prostą stronę internetową postawioną na wordpressie i chciałbym dodać do niej chat z serwera minecraft. Nigdzie nie mogę znaleźć żadnego poradniki. Mógłby mnie ktoś naprowadzić jak to mogę zrobić ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi