SkrytyZiomus 3 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) Witam, mianowicie gdy zrobie restart czy cos troche wypowychodze powchodze to mianowicie mam problem z tej linijki: FailedToVerifyUsername: Failed to verify username! config: Edytowane 11 listopada 2020 przez CountingDogs Wstawiam w code i poprawiam nazwę tematu. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 a moze da sie wylaczyc ta opcje z tym [ciach] failed? albo inny plg na automatycnze logowanie? gdzie mam /remember i podczas register/logowania tepa mnie w x miejsce np. spawn a gdy juz sie zaloguje tepa tam gdzie lognalem jako ostatni raz? config logit: Łączę posty, wstawiam w code i usuwam wulgaryzm. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 aktualne jak cos;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Nie używaj ani logit, ani autoin. Oba pluginy są porzucone, mają wiele błędów i łatwo je obejść. Skorzystaj z authme i fastlogin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Dobrze dziekuje za rade skorzystam:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SkrytyZiomus 3
Witam, mianowicie gdy zrobie restart czy cos troche wypowychodze powchodze to mianowicie mam problem z tej linijki: FailedToVerifyUsername: Failed to verify username!
config:
Wstawiam w code i poprawiam nazwę tematu.
Notatka dodana przez CountingDogs
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi