Korus135 4 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Czy dało by się zrobić skrypt, że aministrator z permisią: ban.bloker nie może zbanować, ani zmutować, ani kiknąć osobę, która ma tą samą permisię, czyli ban.bloker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korus135 4 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Ani dac tempbana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Posiadasz plugin, czy skrypt na banowanie? Jeśli skrypt to wrzuć if arg 1 has permission "ban.blocker": Nie pamiętam, czy tak się sprawdzało uprawnienia podanego gracza, aczkolwiek możesz spróbować tym to zablokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korus135 4 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 A i jeszcze nie moze dac ban-ip OK Ale ja mam EssencialX I skąd mam wiedzieć gdzie to wrzucić ? Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Korus135 4
Czy dało by się zrobić skrypt, że aministrator z permisią: ban.bloker nie może zbanować, ani zmutować, ani kiknąć osobę, która ma tą samą permisię, czyli ban.bloker
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi