Czesc, mam skrypt na spawn z title lecz chcialbym zeby zamiast ustawiac ciagle nowy title wraz z kolejna sekunda po prostu byl ten sam ale czas lecial dalej, chodzi mi o to ze nie chce zeby byl ten efekt nowego titl'a dla graczy (te pojawianie sie na ekranie jakby widac), jakby ktso jeszcze nie zrozumial tego co napisalem (prosze wybaczyc ta skladnie zdan XD), to bedzie teleport za: 5.. 4... 3... 2.. 1.. a nie title teleport za 5 -> title teleport za 4 -> title teleport za 3 i tak dalej.
kod;
command /spawn [<text>]:
trigger:
send player title "&2&lSPAWN" with subtitle "&2teleport za &c10&7sekund" for 1 seconds
set {_l} to location of player
set {_1} to 5
while {_1} >= 0:
if {_1} is not 0:
if distance between {_l} and location of player <= 0.25:
remove 1 from {_1}
send player title "&2&lSPAWN" with subtitle "&2teleport za &c%{_1}% &7sekund " for 1 seconds
wait 1 second
else:
send player title "&2&lSPAWN" with subtitle "&7Teleport przerwany" for 1 seconds
stop loop
else:
send player title "&2&lSPAWN" with subtitle "&2spawnik!" for 1 seconds
teleport player to {spawn}
stop loop
Pytanie
SkrytyZiomus 3
Czesc, mam skrypt na spawn z title lecz chcialbym zeby zamiast ustawiac ciagle nowy title wraz z kolejna sekunda po prostu byl ten sam ale czas lecial dalej, chodzi mi o to ze nie chce zeby byl ten efekt nowego titl'a dla graczy (te pojawianie sie na ekranie jakby widac), jakby ktso jeszcze nie zrozumial tego co napisalem (prosze wybaczyc ta skladnie zdan XD), to bedzie teleport za: 5.. 4... 3... 2.. 1.. a nie title teleport za 5 -> title teleport za 4 -> title teleport za 3 i tak dalej.
kod;
dzieki:P
Edytowane przez SkrytyZiomusOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/42392-spawn-tittle/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi