q1zZ_ 0 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Witam mam pytanie jak zrobić coś takiego żeby gracza tepneło na jego kordy ale na poziom 256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 (edytowane) 4 minuty temu, q1zZ_ napisał: Witam mam pytanie jak zrobić coś takiego żeby gracza tepneło na jego kordy ale na poziom 256 Albo w ten sposób: teleport player to location at (player's x-loc, 256, player's z-loc) in player's world # Oczywiście przy założeniu, że gracz jest poniżej 256 kratki albo w ten sposób: teleport player (256 - player's y-loc) meters above player Edytowane 28 października 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Witam mam pytanie jak zrobić coś takiego żeby gracza tepneło na jego kordy ale na poziom 256
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi