Usunięty#17393 1 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Witam! Mam prośbę Czy może mi ktoś wysłać najnowszą wersje "Skript" na wersje 1.8.8? Z góry dzięki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 (edytowane) Teraz, Szymon22432 napisał: Witam! Mam prośbę Czy może mi ktoś wysłać najnowszą wersje "Skript" na wersje 1.8.8? Z góry dzięki Pozdrawiam! Najnowszą wersją Skripta (nieoficjalną) na 1.8.8 jest Skript 2.5 forku Matocolotoe, natomiast najnowszą oficjalną zakładam, że jest Skript 2.2. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 28 października 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#17393 1 Opublikowano 28 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 12 minut temu, Kormic napisał: Najnowszą wersją Skripta (nieoficjalną) na 1.8.8 jest Skript 2.5 forku Matocolotoe, natomiast najnowszą oficjalną zakładam, że jest Skript 2.2. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A mógłbyś mi wysłać tą wersje 2.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 (edytowane) Teraz, Szymon22432 napisał: A mógłbyś mi wysłać tą wersje 2.2? Na twoim miejscu użyłbym tej 2.5, mniej błędów, więcej możliwości. Jeżeli mimo wszystko nie zadziała, tutaj masz listę wersji: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jest ona już od jakiegoś czasu nieaktualizowana, tutaj masz to ładniej zaprezentowane aniżeli na GitHubie. Edytowane 28 października 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#17393 1 Opublikowano 28 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 11 minut temu, Kormic napisał: Na twoim miejscu użyłbym tej 2.5, mniej błędów, więcej możliwości. A mógłbyś mi powiedzieć co tu jest nie tak? I wysłać wersje "SkQuery" to tej wersji 2.5 skripa Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Teraz, Szymon22432 napisał: A mógłbyś mi powiedzieć co tu jest nie tak? Widzę tutaj dwa problemy: 1. SkQuery rzuca błędami. Rozwiązanie: spróbuj zejść z wersją SkQuery do 4.1.3 (jeżeli nie zadziała to do 4.1.2). 2. Linijka nr 3 w pliku "test.sk" powoduje błąd w Skript'cie. Pokaż zawartość pliku "test.sk". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#17393 1 Opublikowano 28 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 9 minut temu, Kormic napisał: Widzę tutaj dwa problemy: 1. SkQuery rzuca błędami. Rozwiązanie: spróbuj zejść z wersją SkQuery do 4.1.3 (jeżeli nie zadziała to do 4.1.2). 2. Linijka nr 3 w pliku "test.sk" powoduje błąd w Skript'cie. Pokaż zawartość pliku "test.sk". 1. Kurcze nie wiem czemu ale nie mogę znaleźć SkQuery 4.1.3 A co do 2. to w 3 linii jest "set {TEST} to player points" czyli pobiera Punkty Rankingowe z FunnyGuildsow czemu nie działa nie mam pojęcia mam dodatek FunnySkAddon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Teraz, Szymon22432 napisał: 1. Kurcze nie wiem czemu ale nie mogę znaleźć SkQuery 4.1.3 A co do 2. to w 3 linii jest "set {TEST} to player points" czyli pobiera Punkty Rankingowe z FunnyGuildsow czemu nie działa nie mam pojęcia mam dodatek FunnySkAddon 1. Przecież wystarczy wyszukać SkQuery, wejść na stronę dodatku na Spigot'cie, wejść w zakładkę "Version History" i pobrać. 2. W mojej ocenie powinno być "player's points". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#17393 1
Witam!
Mam prośbę
Czy może mi ktoś wysłać najnowszą wersje "Skript" na wersje 1.8.8?
Z góry dzięki
Pozdrawiam!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi