Addiss9 44 Opublikowano 23 października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 października 2020 Dzień dobry, poszukuje dobrego skryptu lub pluginu na Dungeony ( w skrócie) : - Dołączenie do Dungeona przez tabliczkę ( 1 os. dungeon ) - Osobna mapa do Dungeonów ( stworzona za pomoca pluginu Multiverse-Core ) - Status tych tabliczek ( Wolne i Zajęte + czas do końca ) - Poziomy Dungeonow do przejścia + spawn na danym poziomie potworów + na 5 poziome Boss ( Drop customowych itemków ) - Komunikaty na title + pasku smoka + tekst Możliwość zapłacenia. Więcej informacji proszę pytać pod tematem lub w wiadomości prywatnej. Dziekuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 23 października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 października 2020 Generator mapy ma być zrobiony w sk? I na jaką wersje chcesz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 23 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2020 4 godziny temu, Tymekd napisał: Generator mapy ma być zrobiony w sk? I na jaką wersje chcesz to Jaki generator mapy? XD / Nie mapę już mam stworzoną o nazwie "dungeon" Wersja: 1.16.2 Wersja sk: 2.5-beta3 4 godziny temu, Addiss9 napisał: Dzień dobry, poszukuje dobrego skryptu lub pluginu na Dungeony ( w skrócie) : - Dołączenie do Dungeona przez tabliczkę ( 1 os. dungeon ) - Osobna mapa do Dungeonów ( stworzona za pomoca pluginu Multiverse-Core ) - Status tych tabliczek ( Wolne i Zajęte + czas do końca ) - Poziomy Dungeonow do przejścia + spawn na danym poziomie potworów + na 5 poziome Boss ( Drop customowych itemków ) - Komunikaty na title + pasku smoka + tekst Możliwość zapłacenia. Więcej informacji proszę pytać pod tematem lub w wiadomości prywatnej. Dziekuję i Pozdrawiam Edit: Wygląd tabliczki: (tabliczke by się ustawiało komendą lub inaczej ) te - to znaczy puste miejsce na tabliczce - - [Online] lub [False] - Nazwa Dungeona - ==== Po kliknięciu przez gracza z daną permisją by się odbywała teleportacja na świat "Dungeon" i by się zmieniał status na tabliczce po teleportacji odliczało by do startu od 10 sekund na pasku smoka lub title obojętnie następnie nadchodził by Stage 1 czyli np. 10 zombi o nazwie obojętnie jakiej Poźniej Stage 2 np 15 zombi + 2 szkielety to też sobie ustawię I tak do Stage 4 . Następnie na stage 5 występował by Boss czyli jakiś ulepszony Zombie lub Szkielet ( ustawiało by się to przy tworzeniu Dungeona ) Po wygraniu lub przegraniu kasowało by wszystkie itemki z danego Dungeona i zmieniała by się tabliczka na Online + po wygraniu danego gracza teleportacja na spawn + nagrode by mu dawało jakąś. Łączę posty. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 23 października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 października 2020 Da się ogarnąć Addiss9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 17 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2021 W dniu 23.10.2020 o 22:43, Tymekd napisał: Da się ogarnąć Wsm jestem ciekaw, mógłbyś zarzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 17 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2021 58 minut temu, piotreq1235 napisał: Wsm jestem ciekaw, mógłbyś zarzucić nie rozumiem, ja mu już to napisałem i nie wiem czy on chce aby dawać ten kod komuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Dzień dobry, poszukuje dobrego skryptu lub pluginu na Dungeony ( w skrócie) :
- Dołączenie do Dungeona przez tabliczkę ( 1 os. dungeon )
- Osobna mapa do Dungeonów ( stworzona za pomoca pluginu Multiverse-Core )
- Status tych tabliczek ( Wolne i Zajęte + czas do końca )
- Poziomy Dungeonow do przejścia + spawn na danym poziomie potworów + na 5 poziome Boss ( Drop customowych itemków )
- Komunikaty na title + pasku smoka + tekst
Możliwość zapłacenia. Więcej informacji proszę pytać pod tematem lub w wiadomości prywatnej. Dziekuję i Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi