JoJeki 1 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 (edytowane) Pytanko co do pliku "users" w "yaml-storage" wie ktoś jak dodać jakieś uprawnienie aka. permisje dla poszczególnego gracza? Coś w stylu utworzyć plik "nick.yml" a w nim po prostu: permissions: - essentials.* value: true context: server: creative ? Edytowane 20 października 2020 przez JoJeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 20 października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 23 października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 października 2020 Jaki jest powód ręcznego tworzenia pliku?? Polecam korzystać z komend LuckPermsa, do ustawienia uprawnień dla gracza potrzebujesz /lp user <nick> permission set <uprawnienie> <context> W dodatku funkcjonuje coś takiego jak editor, komenda do włączenia edytora to /lp user <nick> editor i wtedy można z poziomu edytora w przeglądarce dodać wszystkie potrzebne uprawnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziwakkolega 28 Opublikowano 23 października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 października 2020 10 minut temu, Nicku napisał: Jaki jest powód ręcznego tworzenia pliku?? Polecam korzystać z komend LuckPermsa, do ustawienia uprawnień dla gracza potrzebujesz /lp user <nick> permission set <uprawnienie> <context> W dodatku funkcjonuje coś takiego jak editor, komenda do włączenia edytora to /lp user <nick> editor i wtedy można z poziomu edytora w przeglądarce dodać wszystkie potrzebne uprawnienia. nie był bym taki pewny ten rzekomy edytor nie odczytywał permisji autorskich pluginów mojego serwera i musiałem ponad 90 uprawnień wpisywać ręcznie bo luckperms nie obsługuje edycji takiej jak była w pex'ie spokojnie poradziłem sobie i mój technik zedytował pexa tak że działa lepiej niż na dragonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JoJeki 1
Pytanko co do pliku "users" w "yaml-storage" wie ktoś jak dodać jakieś uprawnienie aka. permisje dla poszczególnego gracza?
Coś w stylu utworzyć plik "nick.yml" a w nim po prostu:
?
Edytowane przez JoJekiOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi