siemasiemanko 1 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 (edytowane) Siema, napisze mi ktos skrypt na cooldown uzywania wedek i sniezek? wersja skript: 2.2 Edytowane 18 października 2020 przez siemasiemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 (edytowane) 24 minuty temu, siemasiemanko napisał: Siema, napisze mi ktos skrypt na cooldown uzywania wedek i sniezek? wersja skript: 2.2 Proszę. Na górze skryptu ustawiasz cooldown oraz wiadomość osobno dla wędki i dla śnieżki. options: cooldown-wedka: 3 seconds wiadomosc-wedka: &cOdczekaj chwilę przed następnym użyciem wędki! cooldown-sniezka: 3 seconds wiadomosc-sniezka: &cOdczekaj chwilę przed następnym użyciem śnieżki! on rightclick: if player's tool's type is fishing rod: if {wedka::cooldown::%player%} is set: if difference between {wedka::cooldown::%player%} and now is less than {@cooldown-wedka}: cancel event send "{@wiadomosc-wedka}" to player stop set {wedka::cooldown::%player%} to now else if player's tool's type is snowball: if {sniezka::cooldown::%player%} is set: if difference between {sniezka::cooldown::%player%} and now is less than {@cooldown-sniezka}: cancel event send "{@wiadomosc-sniezka}" to player stop set {sniezka::cooldown::%player%} to now Edytowane 18 października 2020 przez Kormic AdasAdasiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
siemasiemanko 1
Siema, napisze mi ktos skrypt na cooldown uzywania wedek i sniezek?
wersja skript: 2.2
Edytowane przez siemasiemankoOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi