options:
x-min: -3000
x-max: 3000
z-min: -3000
z-max: 3000
on right click:
if clicked block is stone button:
if block behind clicked block is sponge:
set {_x} to random integer between {@x-min} and {@x-max}
set {_y} to 256
set {_z} to random integer between {@z-min} and {@z-max}
set {_location} to location at {_x}, {_y}, {_z}
set {randomtp.god.%player%} to true
teleport player to {_location}
execute player command "s %player%"
send " &8» &7Przeteleportowano w losowe koordynaty &6(x: %{_x}% | z: %{_z}%)&7."
stop
i nadal mi nie dziala jak klikam w guzik ani mi ani mojemu koledze co mam zrobic?
Pytanie
KubaxxMinecraft 0
Tak jakby nie dziala mi skrypt!
mam wpisane w skrypt:
options: x-min: -3000 x-max: 3000 z-min: -3000 z-max: 3000 on right click: if clicked block is stone button: if block behind clicked block is sponge: set {_x} to random integer between {@x-min} and {@x-max} set {_y} to 256 set {_z} to random integer between {@z-min} and {@z-max} set {_location} to location at {_x}, {_y}, {_z} set {randomtp.god.%player%} to true teleport player to {_location} execute player command "s %player%" send " &8» &7Przeteleportowano w losowe koordynaty &6(x: %{_x}% | z: %{_z}%)&7." stopi nadal mi nie dziala jak klikam w guzik ani mi ani mojemu koledze co mam zrobic?
Edytowane przez xNightPower_Wydzielam post do nowego tematu.
https://skript.pl/temat/42143-nie-dzia%C5%82a-mi-skrypt-na-losow%C4%85-teleportacje/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi