masterekkkk 1 Opublikowano 17 października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 października 2020 Witam, mam problem ponieważ nie wiem jak pobrać tylko jedną linijke z opisu przedmiotu, całość pobiera się tak: set {zmienna} to lore of player's tool. Wie ktoś jak pobrać tylko jedną linijke na przykład 1? Poprawiam literówkę w tytule. Notatka dodana przez Briks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 17 października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 października 2020 (edytowane) 8 minut temu, masterekkkk napisał: Witam, mam problem ponieważ nie wiem jak pobrać tylko jedną linijke z opisu przedmiotu, całość pobiera się tak: set {zmienna} to lore of player's tool. Wie ktoś jak pobrać tylko jedną linijke na przykład 1? Proszę. Na przyszłość naucz się korzystać z dokumentacji. set {_zmienna} to line 1 of lore of player's tool 8 minut temu, masterekkkk napisał: set {zmienna} to lore of player's tool Takie coś na pewno nie zadziała, gdyż jedna zmienna może przechowywać jedną wartość. Lore jest listą, więc jeżeli chcesz go zapisać, robisz to w ten sposób: set {_lore::*} to lore of player's tool Edytowane 17 października 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
masterekkkk 1
Witam, mam problem ponieważ nie wiem jak pobrać tylko jedną linijke z opisu przedmiotu, całość pobiera się tak: set {zmienna} to lore of player's tool.
Wie ktoś jak pobrać tylko jedną linijke na przykład 1?
Poprawiam literówkę w tytule.
Notatka dodana przez Briks
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi