ADIX1234 0 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 (edytowane) Witam wszystkich, mógłby mi ktoś powiedzieć, jak zrobić coś takiego jak na załączonym screenie? Dla formalności, nie chodzi mi ogólnie o bossbar, lecz o kilka linijek bossbara Edytowane 27 września 2020 przez ADIX1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 (edytowane) 23 minuty temu, ADIX1234 napisał: Witam wszystkich, mógłby mi ktoś powiedzieć, jak zrobić coś takiego jak na załączonym screenie? Dla formalności, nie chodzi mi ogólnie o bossbar, lecz o kilka linijek bossbara Czy próbowałeś użyć w wiadomości: \n ? Edytowane 27 września 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ADIX1234 0 Opublikowano 27 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 12 minut temu, Kormic napisał: Czy próbowałeś użyć w wiadomości: \n ? Tak, próbowałem już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ADIX1234 0
Witam wszystkich, mógłby mi ktoś powiedzieć, jak zrobić coś takiego jak na załączonym screenie?

Edytowane przez ADIX1234Dla formalności, nie chodzi mi ogólnie o bossbar, lecz o kilka linijek bossbara
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi