DamianMMC 84 Opublikowano 10 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2014 Moze mi ktos wymienic typy loppania bloków. Chodzi mi np o loop blocks between the block below the player and the targeted block:lub loop blocks in radius 4:lub loop blocks above the player: (obove = kazdy kierunek)Chodzi mi np o cos w kształcie dysku. Lub platformy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2014 Set {_y} to y-coordinate Loop blocks in radius 5: Y-coordinate of Loop-block is {_y}: Set loop-block to stone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 10 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2014 @up Rozumiem o co chodzi ale mimo to nie działa: on projectile shoot: if shooter is op: projectile is snowball wait 0.5 second set {block} to location of projectile Set {_x} to rounded x-coordinate of {block} send "%{_x}%" to shooter Set {_y} to rounded y-coordinate of {block} send "%{_y}%" to shooter Set {_z} to rounded z-coordinate of {block} send "%{_z}%" to shooter set {_loc} to location at {_x}, {_y}, {_z} teleport shooter to {_loc} send "%{_loc}%" to shooter send "SHOOT" to shooter Loop blocks in radius 4 around {_loc}: if Y-coordinate of Loop-block is {_y}: Set loop-block to stone Masz moze pomysł jak to naprawic? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DamianMMC 84
Moze mi ktos wymienic typy loppania bloków. Chodzi mi np o
lub
lub
Chodzi mi np o cos w kształcie dysku. Lub platformy.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi