skript.pl 139 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 Użytkownik @BrixNW dodał nowy wniosek: Zamiana koloru kategorii "Zmiana prawa" Przycisk kategorii "Zmiana prawa" w serwisie wnioski.skript.pl jest ledwo widoczny, widać sam napis. Proponuję przyciemnić go lub rozjaśnić - tutaj już sobie administracaj ustali. Wydaję mi się, że najlepiej będzie dać #000. Plusy: - Bardziej widoczny przycisk - Będzie lepiej wyglądać jako całość Minusy: - Zaś trzeba zmieniać css PS. Ja to robiłem, pewnie pominąłem coś albo się zepsuło Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 24 września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 września 2020 Przykładowy wyglą z #000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 6 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi