q1zZ_ 0 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na blokowanie podnoszenia przedmiotów gdy gracz ma otworzone kowadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 1 minutę temu, q1zZ_ napisał: Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na blokowanie podnoszenia przedmiotów gdy gracz ma otworzone kowadło. Proszę. on pickup: if type of player's current inventory is not anvil inventory: stop cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1zZ_ 0 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 4 minuty temu, Kormic napisał: Proszę. on pickup: if type of player's current inventory is not anvil inventory: stop cancel event Pomógł byś przy tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na blokowanie podnoszenia przedmiotów gdy gracz ma otworzone kowadło.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi