masterekkkk 1 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Witam mam problem, robie serwer rpg, i chciałbym w miejscu gdzie mozna craftowac umieścić itemy chodzi o gui gracza te 4 sloty, jak mogę coś tam umieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 (edytowane) Godzinę temu, masterekkkk napisał: Witam mam problem, robie serwer rpg, i chciałbym w miejscu gdzie mozna craftowac umieścić itemy chodzi o gui gracza te 4 sloty, jak mogę coś tam umieścić? Spróbuj w ten sposób, szczerze nigdy nie bawiłem się w ustawianie itemów w podręcznym craftingu gracza. Spróbuj coś wytworzyć w tym craftingu, a powinny pojawić się 2 bloki cobblestone'a i 2 sztabki złota. on craft: set slot 80 of player's inventory to 1 cobblestone set slot 81 of player's inventory to 1 gold ingot set slot 82 of player's inventory to 1 cobblestone set slot 83 of player's inventory to 1 gold ingot EDIT: Dobra, wykminiłem to i wystarczy kliknąć w podręcznym craftingu gracza: on inventory click: if type of clicked inventory is crafting table inventory: set slot 1 of player's current inventory to 1 gold ingot set slot 2 of player's current inventory to 1 cobblestone set slot 3 of player's current inventory to 1 cobblestone set slot 4 of player's current inventory to 1 gold ingot EDIT: Jedynie problem jest z result slotem (slot 0), nie da się go ustawić. Edytowane 12 września 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 masterekkkk 1 Opublikowano 12 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Potrzebny jest jakiś plugin bo wywala bład z druga linijką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 9 minut temu, masterekkkk napisał: Potrzebny jest jakiś plugin bo wywala bład z druga linijką Nie, potrzebny jest Skript 2.2-dev32 lub wyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
masterekkkk 1
Witam mam problem, robie serwer rpg, i chciałbym w miejscu gdzie mozna craftowac umieścić itemy
chodzi o gui gracza te 4 sloty, jak mogę coś tam umieścić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi