Parczik 7 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 (edytowane) Gdy daję redstone to mi wypi*****a blok redstone, a gdy ku**a dam redstone dust to gówno nic nie robi. Co mam dać, aby zamieniało blok pod graczem na redstone Edytowane 10 września 2020 przez Parczik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 a moze redstone powder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 3 godziny temu, Parczik napisał: Gdy daję redstone to mi wypi*****a blok redstone, a gdy ku**a dam redstone dust to gówno nic nie robi. Co mam dać, aby zamieniało blok pod graczem na redstone Powinieneś dać 'redstone wire' bądź 'redstone dust block'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Parczik 7
Gdy daję redstone to mi wypi*****a blok redstone, a gdy ku**a dam redstone dust to gówno nic nie robi.
Co mam dać, aby zamieniało blok pod graczem na redstone
Edytowane przez ParczikOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi