maxcom1 111 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Hej. Mam folder "Aplikacja". Zawiera on: Plik app.jar (moja aplikacja konsolowa w javie) Plik launch.bat (plik odpalający ją) Aplikacja wykorzystuje biblioteki. Nie chcę zawierać ich w pliku aplikacji. Czy jest możliwość wczytania biblioteki (z pliku .jar) znajdującej się w folderze Aplikacja/Libs? Proszę o pomoc! Daję najlepszą odpowiedź i serduszko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Masloid 3 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Użyj mavena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 java -cp /folder/z/libkami:. ty.klasa.main gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Nie mam "pl.maxcom1.Main", tylko po prostu Main. Error: Could not find or load main class Main Trochę niezrozumiale tłumaczysz ;/ 4 minuty temu, Masloid napisał: Użyj mavena. A dokładniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 W src masz tylko Main? bez żadnych package ani nic? gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 22 godziny temu, maxcom1Games napisał: Tak To źle Zrób na to jakiś package w stylu com.maxcom.<nazwa projektu> czy coś w tym stylu :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 W dniu 3.09.2020 o 16:33, Peridot napisał: To źle Zrób na to jakiś package w stylu com.maxcom.<nazwa projektu> czy coś w tym stylu :V I co to da? Tworzę aplikację konsolową, głównie chyba tylko dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 111
Hej.
Mam folder "Aplikacja".
Zawiera on:
Aplikacja wykorzystuje biblioteki. Nie chcę zawierać ich w pliku aplikacji.
Czy jest możliwość wczytania biblioteki (z pliku .jar) znajdującej się w folderze Aplikacja/Libs?
Proszę o pomoc!
Daję najlepszą odpowiedź i serduszko.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi