Shateq 45 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 Wiem, dziwne że ja szukam pluginu tutaj ale tak. Witam, potrzebuję lekkiego pluginu na logowanie, który nie zużywa wielu zasobów serwera (najlepiej poniżej 50/100 mb). Nie musi być rozbudowany, ale chcę by się nie bugował i miał funkcję auto-logowania. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 38 minut temu, 21Shadow_ napisał: Wiem, dziwne że ja szukam pluginu tutaj ale tak. Witam, potrzebuję lekkiego pluginu na logowanie, który nie zużywa wielu zasobów serwera (najlepiej poniżej 50/100 mb). Nie musi być rozbudowany, ale chcę by się nie bugował i miał funkcję auto-logowania. Z góry dziękuję. Zalecam użycie AuthMeReloaded i FastLogin. Tymekd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shateq 45 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 AuthMe jest przeciwiństwem lekkiego pluginu, z doświadczenia wnioskuję. Tymekd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 154 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 Ja używałem https://dev.bukkit.org/projects/loginsecurity i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shateq 45
Wiem, dziwne że ja szukam pluginu tutaj ale tak.
Witam,
potrzebuję lekkiego pluginu na logowanie, który nie zużywa wielu zasobów serwera (najlepiej poniżej 50/100 mb). Nie musi być rozbudowany, ale chcę by się nie bugował i miał funkcję auto-logowania. Z góry dziękuję.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi