yt987 0 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 (edytowane) Wymagania: - Doświadczenie (Znajomość TS3) - klasyfikacja wiekowa: 13-22 lat - możliwość komunikacji więcej informacji na priv mój Discord: yt987#6723 Edytowane 15 sierpnia 2020 przez yt987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 (edytowane) Technik w wieku 10 lat? Poza tym co do samych umiejętności technika nie ma żadnych wymagań. Takie ogłoszenie nie skusi żadnego porządnego technika, co najwyżej jakiegoś bachora uznającego się za technika. EDIT: Znajomość TeamSpeak3? Aha. Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 537 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 34 minuty temu, Kormic napisał: Technik w wieku 10 lat? Poza tym co do samych umiejętności technika nie ma żadnych wymagań. Takie ogłoszenie nie skusi żadnego porządnego technika, co najwyżej jakiegoś bachora uznającego się za technika. EDIT: Znajomość TeamSpeak3? Aha. i tu się mylisz, teamspeak3 co do kwestii serwerów jest rozbudowane, a samo robienie rang wymaga umiejętności, więc taki byle jaki bachor sobie nie poradzi. Znajomość TS3 to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Teraz, kerpson napisał: i tu się mylisz, teamspeak3 co do kwestii serwerów jest rozbudowane, a samo robienie rang wymaga umiejętności, więc taki byle jaki bachor sobie nie poradzi. Znajomość TS3 to podstawa. Ja odniosłem się do pierwotnej wersji tego postu gdzie były całkiem inne wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 20 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi