Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Poszukuję osób chętnych do pomocy w tworzeniu mapki Minecraft!

Jakiś dwa lata temu wpadłem na pomysł, aby zrobić w Minecraftcie mapkę, w której celem minigra multiplayer. Długo rozmyślałem nad tym, kiedy wreszcie zabrać się do roboty i akurat padło na dzień dzisiejszy. Stwierdziłem też, że fajniej będzie pracować w kilkuosobowej grupie, dlatego powstał ten wątek.

Jeżeli chcesz wstąpić do mojej ekipy i przyczynić się do rozwoju mapki, zapoznaj się z wymaganiami, dostępnymi rolami, a następnie wypełnij poniższy wzór:

Wymagania:

Minimum 13 lat.

Poszukuję raczej ogarniętych osób, z którymi da się współpracować.

Minecraft no premium 

Posiadanie minecraft 1.15.2

Posiadanie Discorda.

Przyda się do komunikacji między członkami ekipy.

Doświadczenie w tym, co masz zamiar robić.

Pierwszy raz obcujesz z budowaniem/command blockami/redstonem? Zastanów się nad swoją kandydaturą.

Chęć do pomocy.

Nie mam zamiaru użerać się z leniami.

Role:

Projektant

Kreatywna osoba, która wymyśla poziomy do mapki. Nie robi tego "na odwal się", byleby cokolwiek było, lecz dba o to, aby gracz miał zajęcie na dłuższy czas i czerpał przyjemność z gry.

Wolne miejsca: 1

Budowniczy

Nadaje mapce wyglądu, dzięki czemu da się grać bez narzekania w stylu: "Co za syf, nie da się na to patrzeć..."

Wolne miejsca: 2

Technik

Osoba odpowiedzialna za command blocki i redstone. Tworzy mechanikę poziomów zgodnie z ich projektem.

Wolne miejsca: 3

Grafik

Osoba odpowiedzialna za robienie tekstur do mapy.Dzięki jemu mapa będzie miała klimat 

Wolne miejsca:1

Wzór:

1. Wiek:
2. Twój Discord:
3. Masz mikrofon?:
4. Jaką/jakie role wybierasz?:
5. Twoje przykładowe budowle:

Punkt 5 dotyczy osób, które wybrały rolę Budowniczy.
Glicz

Poprawiam formatowanie na ciemnym motywie

Notatka dodana przez Glicz

https://skript.pl/temat/41090-robi%C4%99-mape-gdzie-poszukuje-os%C3%B3b-do-wsp%C3%B3%C5%82pracy-minecraft/

• 6 miesięcy temu...
1. Wiek: 17
2. Twój Discord: Turuś#9637
3. Masz mikrofon?: Tak 
4. Jaką/jakie role wybierasz?: Technik
5. [dodatkowe] Dobrze sprawdzam sie w roli technika, ogarniam command blocki. mechanizmy tez.
Glicz

Poprawiam formatowanie na ciemnym motywie

Notatka dodana przez Glicz

Cytat

5. [dodatkowe] Dobrze sprawdzam sie w roli technika, ogarniam command blocki. mechanizmy tez.

Serio? Mapa + command blocki = fatal map

Edytowane przez oskarus2011
  • 9 miesięcy temu...

Ja moze nawet i nie codziennie jestem, ale jak juz ruszam na przygodę to tworzę od wieczora do rana. Zgadzasz się na uzywanie hacków ulatwiajacych budowanie? Czy wszystko musi byc handmade?

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...