RamboLc 0 Opublikowano 6 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2014 Zrobi ktoś skrypt na takie coś, że co np 5 min wyświetla się losowy kod, którego trzeba przepisać, za poprawne przepisanie dostaje się np diaxa. Kiedyś miałem tego skrypta, ale ..."zgubiłem" i nie umiem znaleźć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 6 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2014 poszukaj na b-kkit(kropka)pl w publikacjach skryptów Draw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 6 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2014 Chodzi ci o taki skrypt ?KLIK Jeśli chcesz starszą wersję z wpisywaniem komendy np. /kod 5wfw45 (teraz jest w skrypcie pisanie kodu na chacie) to pisz na PW, mam go gdzieś jeszcze na laptopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RamboLc 0
Zrobi ktoś skrypt na takie coś, że co np 5 min wyświetla się losowy kod, którego trzeba przepisać, za poprawne przepisanie dostaje się np diaxa. Kiedyś miałem tego skrypta, ale ..."zgubiłem" i nie umiem znaleźć :)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi