pawel1232 0 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 (edytowane) Hej wytłumaczy mi ktoś skąd brac importy? to jest przyład ale skąd takie brać? import: org.bukkit.event.server.TabCompleteEvent Edytowane 15 sierpnia 2020 przez pawel1232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Trevier Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Naucz się podstaw pisania pluginów, wtedy będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel1232 0 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 1 minutę temu, Trevier napisał: Naucz się podstaw pisania pluginów, wtedy będziesz wiedział to mi jest potrzebne do skripta nie pluginow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Trevier Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 (edytowane) No właśnie, zobacz sobie jakieś 2 poradniki i będziesz wiedział skąd się biorą te importy Bo te importy są z pluginów. Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Trevier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 28 minut temu, pawel1232 napisał: Hej wytłumaczy mi ktoś skąd brac importy? to jest przyład ale skąd takie brać? import: org.bukkit.event.server.TabCompleteEvent Importy do danej klasy możesz zobaczyć na stronie: https://hub.spigotmc.org/javadocs/spigot/ Wyszukujesz sobie na stronie i znajdujesz jaki import należy zastosować do danej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawel1232 0
Hej wytłumaczy mi ktoś skąd brac importy?
to jest przyład ale skąd takie brać?
import:
Edytowane przez pawel1232org.bukkit.event.server.TabCompleteEvent
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi