PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 7 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2014 Witam forumowiczów i administrację!Mam na imię Jan. Nie lubię się rozpisywać, chociaż często, podświadomie to robię :D. Coś więcej o mnie? Lubię pomagać ludziom, miewam sporo ciekawych lub dziwnych pomysłów, ale nie zawsze udaje mi się je zrealizować. Hobby: czytanie, rysowanie(na papierze), gry komputerowe, pisanie skryptów...Skoro już tu jesteśmy, to lubię tę wtyczkę, bo umożliwia ludziom pisanie nawet skomplikowanych systemów bez większej wiedzy o programowaniu i javie. Na razie, chyba nie byłbym w stanie ogarnąć pisania "profesjonalnych" wtyczek, bo jak patrzę na to, jak w poradnikach ludzie wyjaśniają bez ładu proces pisania czegoś takiego i piszą linijkę za linijką niezrozumialnego kodu, to aż mi się odechciewa. Co prawda uczę się podstaw podstaw C++, ale, no nie wiem, jakoś nie znajduję javy w swoim umyśle. Powoli nabieram coraz większego skilla w pisaniu skryptów (ostatnio na 160 linijek 0 błędów, za pierwszym podejściem B)), więc lubię pomagać bardziej niedoświadczonym w drobnych rzeczach.Ostatnio pracuję nad unikalnym serwerem Star Wars, opartym na(nie powiem na czym, bo jeszcze ktoś złowrogi ukradnie :P) w każdym razie, będzie on unikalny (jeśli ktoś chciałby bardzo pomóc w pisaniu różnych blasterów, czy czymś, to zapraszam na PW ;)).Także chyba tyle o mnie , do zobaczenia (@down - w innych częściach forum :D) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 7 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2014 Witamy na forum :-) Także chyba tyle o mnie , do zobaczenia :) Gdzie? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECLC 5 Opublikowano 26 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2014 Witaj Omlecie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi