ReHo 2 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Napisz mi ktos Skript na /helpop/kick/ban/tempban/kickall/unban/banipWiem ze jest taki skript nBase ale ja nie chce tego tylko chce te komedy co wymienilem Wiadomosc /kickBez Powodubroadcast "&4&o==============================================="broadcast "&4&o------------>&3&o%player%&4&o<-------------"broadcast "&4&o------------>&c&oWyrzucil&4&o<-------------"broadcast "&4&o------------>&3&o%arg 1%&4&o<--------------"broadcast "&4&o==============================================="Z Powodembroadcast "&4&o==============================================="broadcast "&4&o------------>&3&o%player%&4&o<-------------"broadcast "&4&o------------>&c&oWyrzucil&4&o<-------------"broadcast "&4&o------------>&3&o%arg 1%&4&o<--------------"broadcast "&4&o--------->&3&o%colored arg 2%&4&o<-----------"broadcast "&4&o==============================================="i tak samo z banem ale zamiast Wyrzucil To Zbanowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Większość z tych opcji masz w moim skrypcie. (Link w sygnaturce, dnBans) Mogą występować bugi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReHo 2 Opublikowano 7 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2014 Ale Mi Potrzebne Ban Tylko To Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 7 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2014 W dnBans też masz bany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RekitHD 19 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 A moze być plg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ReHo 2
Napisz mi ktos Skript na
/helpop
/kick
/ban
/tempban
/kickall
/unban
/banip
Wiem ze jest taki skript nBase ale ja nie chce tego tylko chce te komedy co wymienilem
Wiadomosc /kick
Bez Powodu
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi