Grex 58 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 Poszukuję osoby która stworzy dla mnie server-icon. Jeżeli ktoś chętny zapraszam na priv - proszę wysłać mi kilka swoich prac abym się upewnił jak to robicie i cenę za jaką to zrobicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 Serdecznie polecam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zrobił dla mnie logo serwerowe wraz z ikoną Ceny również niskie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 (edytowane) Za darmo Ci wykonam Edytowane 4 sierpnia 2020 przez gnomq2000 nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 3 godziny temu, kerpson napisał: Serdecznie polecam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zrobił dla mnie logo serwerowe wraz z ikoną Ceny również niskie ma 50 zł za taką ikonę, to zdecydowanie za drogo. To tylko moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 49 minut temu, gnomq2000 napisał: 50 zł za taką ikonę, to zdecydowanie za drogo. To tylko moja opinia. ale to jest autorskie mascot logo, sam chlop przerobil na ikone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 1 godzinę temu, kerpson napisał: ale to jest autorskie mascot logo, sam chlop przerobil na ikone No oczywiście. Każdy ma swój cennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi