Parczik 7 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 Siema, powie ktoś w jaki sposób można zranić gracza o np. 2 serca, ale tak aby nie zmieniała tego zbroja. Czyli bez zbroi 2 serca i w diax zbroi 2 serca i nie zależnie w jakiej zbroi zawsze 2 serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 38 minut temu, Parczik napisał: Siema, powie ktoś w jaki sposób można zranić gracza o np. 2 serca, ale tak aby nie zmieniała tego zbroja. Czyli bez zbroi 2 serca i w diax zbroi 2 serca i nie zależnie w jakiej zbroi zawsze 2 serca W TuSKe istnieje wyrażenie 'clear damage modifier armor', czyli zrób 'on damage of player: clear damage modifier armor'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 4 minuty temu, Kormic napisał: W TuSKe istnieje wyrażenie 'clear damage modifier armor', czyli zrób 'on damage of player: clear damage modifier armor'. Mam TuSKe a mimo wszystko wywala errora w "clear damage modifier armor" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 4 minuty temu, Parczik napisał: Mam TuSKe a mimo wszystko wywala errora w "clear damage modifier armor" Jaką masz wersję TuSKe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Parczik 7 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 4 minuty temu, Kormic napisał: Jaką masz wersję TuSKe? 1.8.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2020 (edytowane) 28 minut temu, Parczik napisał: 1.8.2 Dobra, sprawdziłem i faktycznie nie działa, a jest podana składnia na stronie pluginu... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! EDIT: Chwilę pomyślałem i zdałem sobie sprawę, że rozwiązanie jest banalnie proste: Edytowane 2 sierpnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Parczik 7
Siema, powie ktoś w jaki sposób można zranić gracza o np. 2 serca, ale tak aby nie zmieniała tego zbroja.
Czyli bez zbroi 2 serca i w diax zbroi 2 serca i nie zależnie w jakiej zbroi zawsze 2 serca
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi