tokolop1 1 Opublikowano 31 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2020 (edytowane) Witam. Czy może mi ktoś napisać skrypt że jak postawi np szkło to zamieni mu się to na dirt? Będę bardzo wdzięczny. (wiem że jest to pewnie proste ale ja po prostu nie wiem) Edytowane 31 lipca 2020 przez tokolop1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 on place of glass: wait 2 tick set event-block to dirt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tokolop1 1 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tokolop1 1
Witam. Czy może mi ktoś napisać skrypt że jak postawi np szkło to zamieni mu się to na dirt?
Będę bardzo wdzięczny.
(wiem że jest to pewnie proste ale ja po prostu nie wiem)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi