paweU 64 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Witam. Mam na sprzedaż konta Spotify na 60 dni. Po zakupie otrzymują Państwo link dzięki któremu możecie przypisać subskrypcje premium do swojego konta Spotify. Produkt otrzymają Państwo od razu po otrzymaniu przez nas wpłaty. Produkt można zakupić na stronie internetowej podanej poniżej. Jeden produkt kosztuje 1.30$ czyli ok. 5zł Jeżeli mają Państwo do mnie pytania, zapraszam do pisania wiadomości prywatnej lub niech zaproszą mnie Państwo na discordzie: paweU#5651 Strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Na końcu dodam tylko, że nie jest to żadne oszustwo. Nie widzę sensu okradania kogoś na 5zł Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez Briks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciu 72 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 (edytowane) Z jakiego źródła są konta i z jakiego kraju oraz jakiego typu konta? Już pominę fakt, że na Allegro można kupić za ok. 15zł ~~ 3.81$ konta na 365 dni, gdzie zyskujemy przy zakupie ochronę kupujących Edytowane 25 lipca 2020 przez Wojciu paweU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi