hypersonic0 16 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 Witam.Mam tu pytanie do skriptowiczów. Czy możecie mi podać komendę że jeżeli ma się ubarne żelazne buty o nazwie Ciezkie buty do dostaję efekt slowness? :DZa odpowiedż dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 commanx /slow: trigger: while player's boots is iron boots named "Ciezkie buty": apply slowness 2 for 5 seconds wait 5 seconds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hypersonic0 16 Opublikowano 3 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 Ale chcę, by ten efekt był ciągle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 Ale chcę, by ten efekt był ciągle. :)Będzie ciągle jeżeli gracz będzie miał buty i wpisze komende, to chciałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hypersonic0 16 Opublikowano 3 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 a da się że jeśli ubierze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 3 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2014 every 5 seconds: loop all players: if loop-player's boots is iron boots named "Ciezkie buty": apply slowness 2 to loop-player for 5 seconds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hypersonic0 16
Witam.
Mam tu pytanie do skriptowiczów.
Czy możecie mi podać komendę że jeżeli ma się ubarne żelazne buty o nazwie Ciezkie buty do dostaję efekt slowness? :D
Za odpowiedż dzięki!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi