wimeeq96 0 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Witam, przychodzę z pytaniem, czy ma ktoś może Skript + jakieś addony na 1.15.2? Bo w tych których mam teraz to nie działa nawet "if player is op", więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Najnowszy Skript bez problemu działa mi na 1.15.2, tak samo najnowsze SkQuery Lime, SkUtilities, TuSKe i skRayFall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 (edytowane) Tylko stabilna wersja - na 1.15.2 będzie idealna wersja Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Edytowane 20 lipca 2020 przez bludis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wimeeq96 0
Witam, przychodzę z pytaniem, czy ma ktoś może Skript + jakieś addony na 1.15.2? Bo w tych których mam teraz to nie działa nawet "if player is op", więc pytam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi