jogurcik122pl 10 Opublikowano 9 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2020 Tak ja w temacie chciał bym aby Nether otwierał się o wyznaczonej porze np 16-18 minutę przed zamknięciem chcę aby pisało że nether zamykamy za minutę jeśli ktoś w nim będzie przebywać po godzinie 18 będzie dostawać obrażenia aż do śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 9 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2020 every second: if "%now%" contains "16: or "17:": if {nether} is not set: if "%now" contains "17:59": broadcast "zamykamy za minute nether" set {nether} to true wait 65 seconds delete {nether} else: loop all players is world "world_nether": damage loop-player by 2 hearts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 9 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2020 (edytowane) 2 błędy: a da radę jeszcze info że nether on za minutę ? Edytowane 10 lipca 2020 przez jogurcik122pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gredier 14 Opublikowano 11 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2020 Jest na to również wtyczka Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jogurcik122pl 10
Tak ja w temacie chciał bym aby Nether otwierał się o wyznaczonej porze np 16-18 minutę przed zamknięciem chcę aby pisało że nether zamykamy za minutę jeśli ktoś w nim będzie przebywać po godzinie 18 będzie dostawać obrażenia aż do śmierci
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi