patryk96 14 Opublikowano 7 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2020 (edytowane) Witam. Napiszę pluginy na zlecenie. O mnie: Nazywam się Patryk mam 24 lat. Do kodowania w bukkicie wróciłem po długiej przerwie. Ostatnio przez pewien okres czasu poznawałem nowe techniki, systemy nowych wersji bukkita. Dawniej moją główną inspiracją w projektach były pluginy XieRipa, którego serdecznie pozdrawiam, trzymaj się stary. Stały gracz TopHarda, Ender-chesta <3. Teraz zamierzam trochę popracować, aby mój nick, moje nazwisko było bardziej rozpoznawalne. Oferuję: Napisanie jakiegokolwiek pluginu pod Bukkit/Bungeecord. Napisanie aplikacji JavaFX. Integracja z socialmediami w twoim projekcie: Youtube, Facebook, Twich, Discord, TeamSpeak i wiele innych każde, które ma przyzwoite api pod jave. Edycja twoich plików. Optymalizacja twojego pluginu. Usunięcie tzw. Backdoorów. Szybką realizację zlecenia. Przejrzysty kod. Konfiguracja VPS/dedyka. Bardzo niska cena (grosze), aby zachęcić potencjalnych klientów do siebie :). Oczekuję: Stałego Kontaktu. Dojrzałości (przynajmniej w zachowaniu) Co do bazy danych preferuję MongoDB/Redis, lecz klasyka SQL też damy radę ogarnąć bez żadnego problemu. To już zależy od Ciebie, jedynie mogę Ciebie namówić że bazy SQl to przeszłość. Po zakupie projektu, otrzymujesz do niego pełne prawa, możesz robić z nim co chcesz. Kontakt: Discord: patryk96#9232 Zapraszam do dyskusjI! Edytowane 7 lipca 2020 przez patryk96 Discord Briks i nwse 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 7 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2020 9 minut temu, patryk96 napisał: możesz robić z nim co chcesz. sprzedać kilku osobom też? patryk96 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk96 14 Opublikowano 7 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2020 (edytowane) 18 minut temu, bludis napisał: sprzedać kilku osobom też? A może nawet go sprzedać prezydentowi. Prawa autorskie od projektu trafiają do klienta tak samo jak kod źródłowy, ale to chyba oczywiste. Edytowane 7 lipca 2020 przez patryk96 nwse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 7 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2020 Jakieś przykładowe prace ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2020 Polecam. Szybkie wykonanie i niskie ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk96 14 Opublikowano 7 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, kerpson napisał: Jakieś przykładowe prace ? Niestety nic nigdy nie udostępniałem, na githubie nie mam nic. Pierwszy plugin dla @LeKuLa wykonany. Edytowane 7 lipca 2020 przez patryk96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi