jogurcik122pl 10 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 Potrzebuję sk który będzie działał tak samo jak /spawn /home /baza że gracz nie może się ruszyć przez 5 sekund i zostanie teleportowany na serwer lobby (sieć serwerów bunngecord) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 30 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) command /ucieknijnalobby [<text>]: trigger: set {Uciekam::%player%} to true send "&cZa 5 sek zostaniesz przeniesiony na lobby! Nie ruszaj sie!" to player wait 5 seconds if {Uciekam::%player%} is true: delete {Uciekam::%player%} send "&cUciekles na lobby!" to player wait 2 ticks skungee send player to bungeecord server "lobby" on walk: if {Uciekam::%player%} is true: delete {Uciekam::%player%} send "&cRuszyles sie! teleportacja anulowana!" to player on quit: delete {Uciekam::%player%} Zdecydowanie Wymagane Skungee. Edytowane 1 lipca 2020 przez Grex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 30 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) @Grex ja mam aktualnie taki sk i nie potrzeba żadnych pl, i ogólnie taki mi odpowiada tylko chciał bym aby gracze który chcą się teleportować na lobby musieli odczekać 5 sekund nie ruszając się a jeżeli się poruszą teleportacja zostanie anulowana Command /hub: Aliases: /lobby Trigger: send "&7&lZa &c&l5 sekund &7&lzostaniesz przeniesiony na lobby!" wait 5 real seconds send "&7&lPrzenoszenie na lobby..." wait 1 real seconds Bungeecord connect player to "lobby" Edytowane 1 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 1 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 13 godzin temu, jogurcik122pl napisał: @Grex ja mam aktualnie taki sk i nie potrzeba żadnych pl, i ogólnie taki mi odpowiada tylko chciał bym aby gracze który chcą się teleportować na lobby musieli odczekać 5 sekund nie ruszając się a jeżeli się poruszą teleportacja zostanie anulowana Command /hub: Aliases: /lobby Trigger: send "&7&lZa &c&l5 sekund &7&lzostaniesz przeniesiony na lobby!" wait 5 real seconds send "&7&lPrzenoszenie na lobby..." wait 1 real seconds Bungeecord connect player to "lobby" Skungee jest wymagane dlatego że do przesłania gracza na serwer lobby używam skungee send player to bungeecord server "lobby" Jeżeli chcesz to zastąp to tym twoim Bungeecord connect player to "lobby" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 1 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2020 Wiesz jak wgrałem sk sypnęło błędami w każdej linijce jak będę w domu to ci pokaże ss o co chodzi @Grex Łączę posty. Notatka dodana przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 3 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2020 command /ucieknijnalobby [<text>]: trigger: set {Uciekam::%player%} to true send "&cZa 5 sek zostaniesz przeniesiony na lobby! Nie ruszaj sie!" to player wait 5 seconds if {Uciekam::%player%} is true: delete {Uciekam::%player%} send "&cUciekles na lobby!" to player wait 2 ticks skungee send player to bungeecord server "lobby" on any move: if {Uciekam::%player%} is true: delete {Uciekam::%player%} send "&cRuszyles sie! teleportacja anulowana!" to player on quit: delete {Uciekam::%player%} W takim razie moge coś takiego dać. Jednak anuluje się tp nawet przy ruszeniu myszką. Możesz też użyć o tak efektu Slowness: command /ucieknijnalobby [<text>]: trigger: set {Uciekam::%player%} to true send "&cZa 5 sek zostaniesz przeniesiony na lobby! Nie ruszaj sie! Jezeli chcesz anulowac teleport to podskocz!" to player apply slowness potion of tier 255 to the player for 5 seconds wait 5 seconds if {Uciekam::%player%} is true: delete {Uciekam::%player%} send "&cUciekles na lobby!" to player wait 2 ticks skungee send player to bungeecord server "lobby" on jump: if {Uciekam::%player%} is true: remove slow from player delete {Uciekam::%player%} send "&cRuszyles sie! teleportacja anulowana!" to player on quit: delete {Uciekam::%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 3 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2020 @Grex zajebiste działa __________ DO ZAMKNIĘCIA ______________ Następnym razem użyj funkcji zgłaszania postu, aby poinformować moderację o chęci zamknięcia tematu. Notatka dodana przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 3 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jogurcik122pl 10
Potrzebuję sk który będzie działał tak samo jak /spawn /home /baza że gracz nie może się ruszyć przez 5 sekund i zostanie teleportowany na serwer lobby (sieć serwerów bunngecord)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi